FRI FRAGT OVER 399,-
1-3 DAGES LEVERING
100% DANSK WEBSHOP
FRI FRAGT OVER 399,-
1-3 DAGES LEVERING
100% DANSK WEBSHOP
FRI FRAGT OVER 399,-
1-3 DAGES LEVERING
100% DANSK WEBSHOP

ARTIKEL: Sådan startede Chainclub

At starte en virksomhed kræver mod, beslutsomhed og en stærk tro på, at det, man tilbyder, vil have en positiv effekt på markedet og andre. Vi er to ambitiøse drenge,...

At starte en virksomhed kræver mod, beslutsomhed og en stærk tro på, at det, man tilbyder, vil have en positiv effekt på markedet og andre. Vi er to ambitiøse drenge, som deler en passion for herresmykker i høj kvalitet, der ikke skulle koste det hvide ud af øjnene, vi besluttede at tage springet og starte vores egen virksomhed, og sælge herresmykker til priser, som alle kan være med på. Vi håber på vores virksomhed vil skabe historie, hjælpe mænd og herrer med at style sig selv, deres outfits, og med til at illustrere hvem de udadvendt er i andres og deres egne øjne.

Vores historie starter med en fælles interesse for herresmykker, vi elsker at udsmykke vores udstråling, men vi havde hurtigt bemærket, at mange af de smykker, der blev solgt på markedet, til rimelige priser, var af dårlig kvalitet og ikke levede op til vores forventninger, de misfarvede, smittede af og knækkede nemt. Dertil blev vi frustrerede over de høje priser, som mange af de bedre smykker blev solgt til, så gik det op for os, at vi kunne producere kvalitets smykker, der er holdbare og ikke koster mere end fornuften tillader. Vi troede på, at det var muligt at tilbyde smykker i høj kvalitet til en mere overkommelig pris, og vi besluttede os for at gøre det til vores mission at opnå dette.

Efter at have brugt flere måneder på at undersøge smykkeindustrien, besluttede vi os for at starte vores egen virksomhed. Vi havde en klar vision om at tilbyde herresmykker i høj kvalitet, som var tilgængelige for alle, uanset deres budget. Vi indså også, at det var vigtigt at have en stærk online-tilstedeværelse, og vi investerede derfor tid og penge i at opbygge en professionel e-handelsplatform.

En af de største udfordringer, som vi har stået over for, var at finde de rigtige smykker til vores virksomhed. Vi ville kun sælge smykker, som vi selv kunne være stolte af at bære, og som vi troede på ville tilfredsstille andre. Efter flere måneders intensiv research og adskillige møder med leverandører, lykkedes det os at finde de smykker, som vi havde ledt efter. Smykkerne var af høj kvalitet og til en pris, som var overkommelig for det almindelige menneske, med præg for stil og kendetegn i form af udsmykning.

Den næste udfordring, som vi stod over for, var at markedsføre vores virksomhed og produkter. Vi vidste, at der var mange andre smykkevirksomheder på markedet, og at det ville være svært at skille sig ud. Vi besluttede os for at fokusere på sociale medier, hvor vi kunne nå ud til et stort antal potentielle kunder. Vi oprettede profiler på forskellige sociale medieplatforme og begyndte at dele billeder og videoer af vores smykker. Vi brugte også influencer marketing for at nå ud til en større målgruppe.

Efterhånden som tiden gik, begyndte vores virksomhed at vokse stille og roligt. Vi modtog positive anmeldelser, tilfredse kunder og gode oplevelser. Som bringer os videre til fremtiden, hvor vores mission om at skabe holdbare herresmykker til lave priser stadig er i fuld gang!

Kurv

Din kurv er tom

Start med at shoppe